top of page

ANDERE DIENSTEN

Spoedgevallen
Doorverwijzingen

Spoedgevallen

Onze dierenartsen zijn tijdens de wachtdiensten oproepbaar voor spoedgevallen overdag en ‘s avonds. ‘s Nachts sturen wij u door naar het spoedcentrum Vet&Go (+32 2 720 00 24).

 

Voor elk spoedgeval vragen wij u met aandrang om ons telefonisch te verwittigen vooraleer u aan te bieden op het centrum, zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw komst.

De lijn van de spoeddienst is enkel bedoeld voor dringende gevallen.

 

Voor al uw andere vragen, verzoeken wij u om ons tijdens de openingsuren te contacteren.​

In te vullen formulier voor dooverwijzingen

Informatie betreffende eigenaar

Gelieve de tijd te nemen om ALLE informatie hieronder in te vullen

Doorverwijzingen
 

Bij VET4YOU behandelen wij ook doorverwezen patiënten, dit zijn patiënten die doorgestuurd zijn door een andere dierenarts. Eens wij uw dier onderzocht hebben, contacteren wij zo snel mogelijk uw vaste dierenarts om deze op de hoogte te brengen van de bevindingen en de resultaten van bijkomende onderzoeken. Achteraf wordt er een volledig verslag opgestuurd.

Uw behandelende dierenarts kan u naar ons doorverwijzen voor bijkomend onderzoek, zoals radiografie of echografie, maar ook voor het uitvoeren van een operatieve ingreep of het hospitaliseren van uw dier.

 

Indien u naar ons doorverwezen wordt of indien u een afspraak neemt voor een tweede opinie, vragen wij u zoveel mogelijk relevante informatie mee te nemen betreffende de voorgeschiedenis van uw dier (belangrijke informatie, eerdere onderzoeken, reeds toegediende medicatie, reden tot doorverwijzen,...). 
 

Om de overdracht van informatie te vergemakkelijken, kan uw dierenarts een doorverwijsformulier op voorhand invullen en doormailen, of aan u meegeven.

bottom of page