top of page

OPENINGSTIJDEN

Enkel op afspraak !

Maandag tot en met vrijdag: 9u - 19u

Zaterdag: 9u - 12u

Voor onthaal en afspraken : 02 304 64 66

Het is mogelijk om online een afspraak vast te leggen dankzij de applicatie 'MijnDieren'. De applicatie maakt het ook mogelijk om een deel van het dossier van uw huisdier te raadplegen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Voor welk soort afspraken?

Het is enkel mogelijk een afspraak te maken voor controles en voor jaarlijkse vaccinatie. Indien tijdens de consultatie toch blijkt dat verder onderzoek nodig is (zoals een echografie of een radiografie), is het mogelijk dat wij genoodzaakt zullen zijn later een andere afspraak in te plannen om deze onderzoeken te kunnen uitvoeren.

Wenst u een afspraak te maken voor een nieuw specifiek probleem bij uw huisdier? Neem dan telefonisch contact op met ons op het nummer 02/304.64.66.

mesanimaux-app.webp

Hoe gaat dit in zijn werk?

U moet zich eerst inschrijven op de applicatie 'mijndieren.eu'. Na het zoeken en selecteren van de praktijk 'VET4YOU' kan u zich registeren. Hierna kan u online een afspraak maken, maar enkel indien u al eerder bij ons op de praktijk langskwam.

 

Op het emailadres dat u gebruikt voor de inschrijving, zal u ook bevestigingen van afspraken en herinneringen voor jaarlijkse vaccinatie ontvangen.

Vous pouvez aussi utiliser ce service depuis votre smartphone en téléchargeant l’application mobile

 

 

 

 

 

Des questions sur l'utilisation de cette application ?

google_fr.png
apple_fr.png
mesanimaux-app2.webp
bottom of page